KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ'ın Yeni Yıl Mesajı
31 Aralık 2018, Pazartesi
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ'ın Yeni Yıl Mesajı

Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla bir yılı daha geride bırakıp, yeni beklentilerle, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla 2019 yılına giriyoruz.

Uşak Üniversitesi olarak 2018 yılı ülkemize ve milletimize faydalı olmak adına yapmış olduğumuz yoğun çalışmalarla geçmiştir. 2019 yılının da aynı şekilde çalışarak, üreterek, fayda sağlayarak geçeceğine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; Katkı ve gayretlerinizle 2019 yılının da üniversitemiz için başarılarla dolu olacağı inancıyla yeni yılınızı içtenlikle tebrik eder, huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Uşak Üniversitesi Rektörü