KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Yemek Bursu Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!
8 Kasım 2018, Perşembe
Yemek Bursu Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yemek bursu almaya hak kazanan;

Asil öğrenci listesi için Tıklayınız..

Yedek öğrenci listesi için Tıklayınız..

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

1-      Yemek bursunun başlangıç tarihi ilerleyen süreçte www.usak.edu.tr web sitesi duyurular bölümünde ilan edilecektir.

2-     Yemek bursu almaya hak kazanan asil ve yedek öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Burslu öğrenciler burs başlangıç tarihinden itibaren öğrenci kimlik kartlarıyla burslu yemek yeme hakkına sahip olacaktır.

3-      Yemek bursu başvurusunda yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin bursları sonlandırılacaktır.

4-      Yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerin bursları 28.06.2019 tarihinde sona erecektir.

5-      Yemek bursu alan öğrenciler aksi belirtilmedikçe, günde bir kez SKS Daire Başkanlığına bağlı yemekhanelerden faydalanabileceklerdir.

6-      Resmi tatil günleri ve hafta sonu tatillerinde yemek bursundan faydalanılamaz.

7-      Öğrenciliğin sona ermesi durumunda yemek bursu da sona erecektir.

8-      Burs aldığı süre içinde disiplin cezası alan öğrencilerin yemek bursları kesilecektir.

9-      Yemek bursu alan öğrenci bu hakkını başkasına devredemezler.

10-  Yemek bursu başvuru ilanı sonucunda asil olarak belirlenen adaylardan bursun başladığı tarihten itibaren ilk bir ay içerisinde yemek bursundan hiç faydalanmayan, bir dönemde yemek bursu hakkının yüzde ellisinden azını kullanan ve yemek bursunu kötüye kullanan (başkasına faydalandırma vb.) öğrencilerin bursu kesilecek ve yerine yedek adaylardan sırasına göre çağrı yapılarak yemek bursu verilecektir.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı