KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Yemek Bursu Başvuruları Başlamıştır!
19 Ekim 2018, Cuma
Yemek Bursu Başvuruları Başlamıştır!

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz tarafından ekonomik durumu yetersiz 180 öğrencimize, yalnızca Üniversitemiz yemekhanelerinde geçerli ve günde bir öğün olmak üzere yemek bursu verilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yemek Bursundan Yararlanamayacak Öğrenciler

Aşağıdaki belirtilen durumlara sahip öğrencilerimiz yemek bursu başvurusu yapsalar dahi başvuruları geçersiz kabul edilecektir.

1. Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görmeyen öğrenciler
  2. Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücretle sürekli bir işte çalışan öğrenciler
  3. Yabancı uyruklu öğrenciler
  4. Yüksek lisans ve doktora öğrencileri
  5. Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler
  6. Disiplin cezası alan öğrenciler

Özel Durumu Olan Öğrenciler

Aşağıda belirtilen özel durumlara sahip olan öğrencilerimiz doğrudan yemek bursu alma hakkına sahiplerdir.

1. Sağlık Raporu ile en az %40 engeli bulunduğunu belgelendiren öğrenciler
  2. Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler
  3. Milli sporcu olduğunu belgelendiren öğrenciler

Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin yemek bursu başvuru tarihleri içerisinde Daire Başkanlığımız Sosyal Hizmet Birimine durumlarını gösteren belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ

17 Ekim 2018 Çarşamba – 26 Ekim 2018 Cuma

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ

2 Kasım 2018 Cuma

Başvuru için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için;

Sosyal Hizmet Uzmanı Meryem GÜL