KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor, İstihdam Garantili Proje Başvuru Duyurusu
15 Nisan 2024, Pazartesi
Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor, İstihdam Garantili Proje Başvuru Duyurusu

Değerli Uşaklı Gençler,

Uşak Üniversitesinin yürütücüsü olduğu “NEET PRO Gençler Çalışıyor Uşak Gelişiyor", gençlerin işgücü piyasasına entegrasyonunu sağlamak ve nitelikli işgücü oluşturmak amacıyla hayata geçirilen özel proje kapsamında 20 gencin “Kursiyer” başlamış olup 19 Nisan 23.59'a kadar başvurular devam edecektir.

Kursiyer olarak Uşak Üniversitesi bünyesinde, alanında yetkin hocalardan eğitim almak için aşağıda bulunan link üzerinden eğitime başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları

1. 18-29 Yaş grubunda ne eğitimde ne istihdamda olmak
  2. Başvuru sahibinin e-devletten veya ilgili kurumlardan alınmış, çalışmadığını (SGK detaylı hizmet dökümü) ve öğrenci olmadığını (öğrenci belgesi sorgulama) gösterir belgeler.

Not:

*Eğitimler 44 gün süreyle üniversitemizde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

*Engelli özel kontenjanı bulunmaktadır.

Eğitim Programları

1- Dikiş Operatörü