KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Hazırlık Kursu A2
5 Nisan 2024, Cuma
Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Hazırlık Kursu A2

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Hazırlık Kursu (A2)” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 18 Nisan 2024 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kursiyer Ön Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Kursu Verecek Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Abdullah Yüksel

Web: https://akbis.usak.edu.tr/Home/Index/abdullah.yuksel

Email: abdullah.yuksel@usak.edu.tr

Kursun Amacı: Bu kursun amacı, katılımcılara akademik amaçlara yönelik İngilizce dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirmelerinde; bu becerilerin ölçüldüğü uluslararası dil sınavlarına (IETLS, PTE, TOEFL vb.) hazırlanan adaylara bu sınavlar için gereken akademik İngilizce altyapısını oluşturmalarında destek olmaktır. Bu kurs, talep ve koşullara göre açılması hedeflenen daha ileri seviyelerdeki akademik İngilizce kurslarının öncülüdür.

Kişi Başı Ücret: 7.200,00 TL (isteyenler iki taksit olarak ödeyebilir)

Kurs Materyali: Kesin kayıt yaptıran kursiyerlere bildirilecek ve kursiyerlerce temin edilecektir.

Kurs Tarihleri: 2024 Nisan, Mayıs ve Haziran Ayları

Gün ve Saatler: Pazartesi ve Çarşamba 17:30-20:15, Cuma  17:30-19:15

Eğitim Süresi: 10 Hafta, Haftalık 8 Saat, Toplam 80 Saat

Sınıf Kontenjanı: En fazla 8 Kişi

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü

Kimler Katılabilir: Akademik İngilizce dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirmek isteyen akademisyenlerin ve akademisyen adaylarının; IELTS, PTE ve TOEFL gibi uluslararası dil sınavlarına hazırlanan adayların ön hazırlık amacıyla katılması tavsiye edilir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr