ETKİNLİKLER
Ana Sayfa / Etkinlikler / Uşak Üniversitesi Uluslararası Hafta (International Staff Week)
29 Mayıs 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Uluslararası Hafta (International Staff Week)

Değerli Uşak Üniversitesi Personeli,

Genel Koordinatörlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Uşak Üniversitesi Uluslararası Hafta (International Staff Week) etkinliğinin 4.'sü bu yıl "Quality Assurance in Education & Research Collaborations" temasıyla 29 Mayıs 2023 - 02 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütün uluslararası ortaklarımız etkinliğimize davet edilmiştir.

Uluslararası Hafta kapsamında özellikle 30 Mayıs 2023 Salı günü öğleden sonra ve 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü gün boyu Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde "Eğitim ve Araştırma İşbirliklerinde Kaliteyi Artırma" konusunda yetkin davetli konuşmacılar ve TÜBİTAK ve Türkiye Ulusal Ajansı’ndan uzmanların katılımıyla bilgilendirici konuşmalar ve bir panel gerçekleştirilecektir.

İlgilenen personelimizin etkinliğe katılımı bizleri ziyadesiyle memnun edecektir.

Doç. Dr. Özgür Tarhan

Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü