Ana Sayfa / Haberler / “Cumhuriyet Döneminde İş Sağlığı ve Güvenliğinin Gelişimi” Konuşuldu
2 Haziran 2023, Cuma
“Cumhuriyet Döneminde İş Sağlığı ve Güvenliğinin Gelişimi” Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Döneminde İş Sağlığı ve Güvenliğinin Gelişimi” başlıklı çevrimiçi konferans gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gizem Celep’in moderatörlüğünde gerçekleşen konferansta Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Doç. Dr. Biray Çakmak konuşmacı olarak yer aldı. İş sağlığı ve güvenliğinin her alanı kapsadığını söyleyen Doç. Dr. Çakmak, Osmanlı döneminden günümüze iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarını örneklerle anlattı.

Doç. Dr. Biray Çakmak, sunumunda Uşak özelinde iş sağlığı ve güvenliğini de dinleyicilerle paylaştı.