Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Dünyada Ortam ve İnsan” Adlı Konferans Gerçekleştirildi
29 Kasım 2017, Çarşamba
Üniversitemizde “Dünyada Ortam ve İnsan” Adlı Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından 23 Kasım 2017 tarihinde “Dünyada Ortam ve İnsan” konulu konferans gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş, konuşmacı olarak Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. h.c. İbrahim Atalay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansta ekosistemleri dünyanın dört bir yanından çekmiş olduğu fotoğraflarla anlatan Prof. Dr. h.c. İbrahim Atalay’ın dinleyenlerle sinerji oluşturarak bilgilerini aktardı.

Konferansın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş, Prof. Dr. h.c. İbrahim Atalay’a teşekkür belgesi verdi.