Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü”
3 Nisan 2024, Çarşamba
Uşak Üniversitesinde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü”

Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ etkinliği gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında otizm tanıtım standı ve kitap okuma standı açılırken seramik şekillendirme köşesi, hatıra fotoğraf köşesi açılıp el boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılanlar otizm hakkında bilgilendirilirken otizm ile ilgili katılımcılarda farkındalık oluşturuldu.