Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından Daire Başkanları Toplantısının Birincisi Gerçekleştirildi
15 Kasım 2017, Çarşamba

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Daire Başkanlığı toplantısının birincisinde Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi.

Toplantıya Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, Rektör Danışmanı Okutman Onur Altıntuğ, Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı İsmail Yıldırım ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli katıldı.

Toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeline “Personel İş Memnuniyeti” anketi yapılarak kalite faaliyetleri hakkında personelin fikirleri alındı.