HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç’u Makamında Ziyaret Etti
27 Ekim 2017, Cuma
Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç’u Makamında Ziyaret Etti

Ziyarette Üniversitemiz hakkında Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç’a bilgi veren Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Uşak Üniversitesi’nin emin adımlarla büyüdüğünü ve çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek “Üniversitemizde 33 bin 166 öğrencimiz var. 12 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 11 meslek okulumuzla şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Üniversitemizde her yıl yaklaşık 175 konferans, panel, sergi, konser, şenlik gibi sosyo-kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Uşak Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası akreditasyonları tamamlamış, şehir ve sanayiyle bütünleşmiş, nitelikli bir büyüme ile bölgeye rol model olmayı hedefliyoruz.”dedi.

Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) işleyişi ve faaliyetlerini anlattı. Vatandaşların idareyle olan sıkıntılarına, şikâyetlerine, başvurular üzerine inceleme yaptıklarını belirten Şeref Malkoç, kuruma başvuruların ücretsiz olduğunu söyledi. KDK’ya başvuruların oldukça kolay olduğunu belirten Şeref Malkoç, vatandaşların, KDK’nın internet sitesi üzerinden e-başvuruyla, fax, e-mail, valilik ve kaymakamlık aracılığıyla şikayet başvurusunda bulunabildiğini sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç’u üniversitemize davet ederek çalışmalarında başarılar diledi.