KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / ARBİS TÜBİTAK BİTO 4004 ve 4005 Program Başvuruları için Son İki Gün!
22 Aralık 2023, Cuma
ARBİS TÜBİTAK BİTO 4004 ve 4005 Program Başvuruları için Son İki Gün!

Değerli Araştırmacımız,

Bilimsel konuların, kavramların ve süreçlerin gözlem ve uygulamalarla kavranabilmesine imkân sağlayan “4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı” ile eğitim ve öğretime özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan “4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı” başvurularının onay ve elektronik imza sürecinin Bilim ve Toplum Proje Başvuru Sistemi  üzerinden 22 Aralık 2023 (saat 17.30) tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan program sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

• 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları için tıklayınız.
• 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları için tıklayınız.

TÜBİTAK - Bilim ve Toplum Başkanlığı