KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor, İstihdam Garantili Proje
4 Aralık 2023, Pazartesi
Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor, İstihdam Garantili Proje

Değerli Uşaklı Gençler,

Uşak Üniversitesinin yürütücüsü olduğu "Youth are working Uşak is Developing" (Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor) isimli EuropeAid/168241/ID/ACT/TR/169 sözleşme numaralı Avrupa Birliği NEET Projesi kapsamında gençlerin işgücü piyasasına entegrasyonunu sağlamak ve nitelikli işgücü oluşturmak amacıyla yetiştirilecek 50 gencin “Kursiyer” başvuruları alınmaya başlamış olup 17 aralığa kadar başvurular devam edecektir.

Kursiyer olarak Uşak Üniversitesi bünyesinde, alanında yetkin eğitmenlerden ücretsiz eğitim almak için aşağıda bulunan link üzerinden eğitimlere başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları

1. 18-29 Yaş grubunda ne eğitimde ne istihdamda olmak
  2. Başvuru sahibinin e-devletten veya ilgili kurumlardan alınmış, çalışmadığını (SGK detaylı hizmet dökümü) ve öğrenci olmadığını (öğrenci belgesi sorgulama) gösterir belgeler.

Not: Eğitimler 44 gün süreyle üniversitemizde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Eğitim Programları

1-Open-End İplik Makinesi Operatörü

2- Bilgisayar Destekli Armürlü Kumaş Tasarımı

3- Grafiksel Çizim