KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Ana Arı Yetiştiriciliği Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
12 Ekim 2023, Perşembe
Ana Arı Yetiştiriciliği Programı Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Ana Arı Yetiştiriciliği Programı düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 24 Ekim 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

Kurs Tarihleri: Ekim, Kasım, Aralık ayları

Kurs Süresi: 60 saat (40 saat teorik, 20 saat uygulama)

Kurs Ücreti:  Kurs ücretinin tamamı 1.000 TL’dir. İsteyenler bu ücreti iki taksit şeklinde ödeyebilir.

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi

Sınıf Kontenjanı: 20 kişi

Kursu Verecek Eğitmen: Prof. Dr. Nuray ŞAHİNLER

Kimler Katılabilir: Herhangi bir önkoşul yoktur, isteyen herkes katılabilir.

Verilecek Belge Türü: Katılımcılara kurs sonunda başarı ve devam kriterlerini sağladıkları taktirde  “Ana Arı Yetiştiriciliği Programı Sertifikası” verilecektir.

Kursiyer ön başvuru formu için tıklayınız.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr