KURUMİÇİ DUYURULAR
28 Eylül 2023, Perşembe
Uluslararası Öğrencilere Tekrar Kayıt Hakkı

Değerli Öğrencimiz;

Üniversitemiz 2023-2024 eğitim- öğretim yılı uluslararası öğrenci kontenjanlarına kayıt hakkı kazanan ama kayıt yapmayan/ yapamayan ve 26 Eylül 2023 tarihinde yos@usak.edu.tr adresine Pasaport Fotoğrafı/ Öğrenci Bilgileri/ Kabul Mektubu Fotoğrafını göndererek kayıt yapmak istediklerine dair e-posta gönderen adaylar; boş kalan kontenjan dahilinde sınav türü ve puan sıralamasına göre aynı bölümlerine yerleştirilerek tekrar kayıt hakkı verilmiştir.

Başvuran adayların listesi ve sonuçları duyurumuzda yayınlanmıştır

Tekrar kayıt hakkı kazanan adaylar 27-28 Eylül 2023 tarihlerinde öğrenim ücretini ödemeleri ve ödeme belgesini yos@usak.edu.tr adresine göndermeleri halinde kesin kayıtları tarafımızca yapıldıktan sonra e-posta olarak Öğrenci Belgesi gönderilecektir.

Duyurulur.

Başvuru & Sonuç Listesi                      : tıklayınız

Uluslararası Öğrenci Öğrenim Ücretleri  : tıklayınız

Online Ödeme İşlemleri                             : https://yosharc.usak.edu.tr/