KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / “USEM-Almanca A1.1 Kursu (Ön talep alınmaktadır)”
18 Eylül 2023, Pazartesi
“USEM-Almanca A1.1 Kursu (Ön talep alınmaktadır)”

*Bu kurun amacı temel dil becerilerin gelişimini sağlayarak, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve programındaki A1.1 seviyesindeki öğrencinin gelmesi gereken noktayı hedeflemektedir. Bu çerçeveye göre A1 seviyesindeki temel amaç “gündelik hayatta gerekli olabilecek sözlü ve yazılı iletişim becerilerinin eğitimi” olarak kısaca tanımlanabilir. Almanca Aile Birleşimi Sınavı (Start Deutsch 1) sınavı girmek isteyen ve A1 seviyesinde Almanca öğrenmek isteyen herkes başvurabilir.

*Kursa başvurmak isteyen kursiyer adayları 9 Ekim Pazartesi 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

AÇIKLAMALAR:

-Eğitim yüz yüze gerçekleştirilecektir.

-Kurs Saati ve Süresi: Toplam 60 saat-8 hafta

-Katılımcı Sayısı: En az 10, en çok 20 kişi

-Kurs Bedeli: 2.200 TL (isteyenler 2 taksit halinde ödeyebilirler)

-Kaynak kitaplar kursiyerlere aittir.

-Kursiyerlere USEM sertifikası verilecektir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr