KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Yaz Spor Kursları İçin Ön Talep Kayıtları Başlamıştır
5 Temmuz 2023, Çarşamba
Yaz Spor Kursları İçin Ön Talep Kayıtları Başlamıştır

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Spor Bilimleri Fakültesi işbirliği kapsamında Futbol, Yüzme, Basketbol, Voleybol, Tenis, Masa Tenisi, Step-Aerobik, Pilates, Jimnastik branşlarında Temmuz-Ağustos ayları içerisinde gruplar halinde yapılacak Yaz Spor Kursları için ön talep alınacaktır. Kursa başvurmak isteyenler aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu 5 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kontenjanların yeterli olması halinde kesin kayıt tarihleri ve kurs ücretleri ayrıca duyurulacaktır. 7 Yaş ve üzeri herkes kurslara başvuru yapabilir.

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr