ETKİNLİKLERİMİZ
20 Mayıs 2024, Pazartesi

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Uşak Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayıp bayram sevincini yaşadığımız nisan ayı içerisinde üniversitemiz birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen konuklarımız öğrencilerimizle önemli bilgi paylaşımında bulundular.

Bu yıl 5’incisini düzenlemeye hazırlandığımız "Uluslararası Hafta"nın hazırlık ve planlama çalışmaları devam ediyor. Dünyanın farklı noktalarından önemli üniversitelerin akademisyenlerini ve yöneticilerini Uşak’ta ve Uşak Üniversitesinde ağırlayacağız. Ayrıca Tunus Monastir Üniversitesi ile yapmış olduğumuz ikili anlaşma ile üniversitemizin uluslararası ağını daha da genişletmiş olduk.

Kalite çalışmalarına devam eden üniversitemiz bu yıl Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına katıldı.  Uşak Üniversitesi olarak Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katılarak öğrencilerimizle bir araya geldik.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, nisan ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde yer alan yemekhanede iftar yapan öğrencilerle bir araya geldi. (02.Nisan.2024)
  • Uşak Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 60. Kütüphane Haftası kapsamında "Sürdürülebilirlik ve Savunuculuk" konulu bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. (02.Nisan.2024)