Ana Sayfa / Haberler / “Orda Bir Köy Var Uzakta” Sergisi
23 Ekim 2019, Çarşamba
“Orda Bir Köy Var Uzakta” Sergisi

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu’nun “Orda Bir Köy Var Uzakta” konulu fotoğraf sergisi sanat galerisinde açıldı. Açılışa Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat M. Öntuğ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özlem Duğan ve Dr. Öğr. Üyesi Önder Deniz, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Öntuğ, öğrencilerin kendi alanlarında donanımlı olabilmeleri için ders dışında düzenlenen etkinliklere de aktif katılmalarının önemli olduğunu söyledi. Sergiyi gezen öğretim üyelerine Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu Başkanı Doç. Dr. Özlem Duğan bilgi verdi.  Köy fotoğraflarının Uşak şehri için iyi bir konu olduğunu belirten Doç. Dr. Duğan, öğrencilerin harika fotoğraflar çektiklerini vurguladı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluk Başkanı Davut Öztürk, bu serginin ilk etkinlikleri olduğunu belirterek kendilerine destek veren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öntuğ ve öğretim üyelerine teşekkür etti. Serginin gezilmesinin ardından fotoğraflar arasında en başarılı bulunan ilk üç fotoğraf sahibine çeşitli hediyeler verildi. Birincilik ödülünü Ayşe Ülgüç’e Dekan Prof. Dr. Öntuğ, ikincilik ödülünü Elif Irmak’a Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, üçüncülük ödülünü İrem Turacı’ya Doç. Dr. Murat Sezgin verdi. Sergi, 23 Ekim’e kadar gezilebilecek.