Ana Sayfa / Haberler / Azerbaycan Eğitim Müşavirinden Rektör Savaş’a Ziyaret
9 Temmuz 2019, Salı
Azerbaycan Eğitim Müşavirinden Rektör Savaş’a Ziyaret

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi’nde öğrenim gören Türki Cumhuriyetler arasında Azerbaycanlı öğrencilerin ilk sıralarda yer aldığını söyledi. Rektör Savaş, Türkiye ve Azerbaycan’ın tek millet iki devlet olduğuna dikkat çekerek, Uşak Üniversitesi olarak Azerbaycan ile eğitim işbirliklerinin artarak devam ettiğini söyledi.

Doç. Dr. Necibe Nesibova, misafirperverliğinden dolayı Rektör Savaş’a teşekkür etti. Ziyarette Uşak’ta eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerin durumu ve işbirlikleri hakkında istişarede bulunuldu.