Ana Sayfa / Haberler / Kitap Okuma ve Kritik Toplantısı
11 Nisan 2019, Perşembe
Kitap Okuma ve Kritik Toplantısı

Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğu tarafından “Kitap Okuma ve Kritik” toplantısı gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe, İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İnci Aksu Kargın, Topluluk danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Çetinkaya ve öğrenciler katıldı.

Topluluk Başkanı Rüya Önkol, Burak Baskın ve Dr. Öğr. Üyesi Çetinkaya birer konuşma yaptılar. Dr. Çetinkaya kitap okuma alışkanlığının üniversite öğrencileri arasında oldukça yaygın olduğunu ve bu durumun da son derece memnun edici olduğunu söyledi. Etkinliğin yıl boyunca devam ettirileceğini sözlerine ekleyen Dr. Çetinkaya, Kamu Yönetimi, İşletme ve Maliye Bölümü öğrencilerinin birçok kitap okuduğunu, öğrenciler ile özet sunumlar ve tartışmalar yaptıklarını aktardı. Etkinlik, öğrencilerinin şiir ve ney dinletisi ile son buldu.