Ana Sayfa / Haberler / Vize Haftasında Öğrencilerimize Çorba İkramı
2 Aralık 2021, Perşembe
Vize Haftasında Öğrencilerimize Çorba İkramı

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, vize haftası nedeniyle öğrencilere Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde çorba ikramı gerçekleştiriliyor.

Kütüphanede gerçekleştirilen çorba ikramında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Öğrenci odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Sınav haftalarında her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz çorba ikramını, bu sene de devam ettiriyoruz. Öğrencilerimiz derslerine daha iyi çalışsınlar, motive olsunlar diye, bugün onlara Uşak’ımızın her derde deva tarhana çorbasını ikram ediyoruz. Sınav sürecinde her gün farklı çorbalar ikram edilecek. Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimize en önemli tavsiyem, eğer sınavlarında başarılı olmak istiyorlarsa, derslerine günü gününe düzenli çalışmalılar.” şeklinde konuştu.

Vize haftasında 24 saat açık olacak Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi giriş katında sınavlar süresince çorba dağıtımı devam edecek.