Ana Sayfa / Haberler / Yeni Dönemin İlk Senatosu Rektör Savaş Başkanlığında Gerçekleştirildi
25 Kasım 2021, Perşembe
Yeni Dönemin İlk Senatosu Rektör Savaş Başkanlığında Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş, yeni dönemin ilk Senato toplantısını yaptı.

Toplantı öncesi Uşak Üniversitesi Senato Üyeleri, Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeniden rektörlük görevine atanmasından dolayı tebrik ederek, pasta kesip çiçek takdim ettiler.

Birlik ve beraberlik içinde Uşak Üniversitesi için hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Rektör Savaş, “Üniversitemizin, dünyanın en saygın kurumları arasında yer alma hedefinde büyük bir özveri ve fedakârlıkla bizlere destek olan tüm akademik, idari personelimiz ve sevgili öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Yeni dönemin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.