Ana Sayfa / Haberler / Değerlendirme ve İzleme (DİZ) Ziyaretleri Başladı
19 Şubat 2021, Cuma
Değerlendirme ve İzleme (DİZ) Ziyaretleri Başladı

Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından 15-26 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Değerlendirme ve İzleme (DİZ) Ziyaretleri" başladı.

Fakültelerin, Meslek Yüksekokullarının ve Yabancı Diller Yüksekokulunun DİZ Ekiplerinin gerçekleştirdiği ziyaretler, planlama çerçevesinde birimlerin tercihine göre çevrimiçi ya da yüz yüze gerçekleşmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda Ulubey Meslek Yüksekokulu Değerlendirme ve İzleme Ziyareti, Yabancı Diller Yüksekokulu Değerlendirme ve İzleme Ekibi tarafından 16 Şubat tarihinde online (çevrimiçi) gerçekleştirildi. Görüşmelere Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Kalite Koordinatörlüğü ekibi gözlemci olarak katıldı. Toplantıda, Ulubey Meslek Yüksekokulu 2020 Öz Değerlendirme sunumu yapıldı.