HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Uygulamalı Bilimler Fakültesini Ziyaret Etti
16 Eylül 2020, Çarşamba
Rektör Savaş, Uygulamalı Bilimler Fakültesini Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Resmi Gazete'de yayımlanan "Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ve Yüksekokulların Kurulması ve Kapatılması Hakkındaki Karar" ile fakülteye dönüştürülen Uygulamalı Bilimler Fakültesini ziyaret etti.

Fakülte binası toplantı salonunda akademik ve idari personel ile bir araya gelen Rektör Savaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2012 yılında kurulan Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun son alınan kararla Uygulamalı Bilimler Fakültesine dönüştürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Savaş, “Bu önemli bir gelişme, kararın başta Uşak olmak üzere, bölgemize çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu motivasyonla fakültemizde bulunan bölümlerin gelişmesi için daha da yoğun şekilde çalışacağız. Fakültemizde görev yapan tüm akademik ve idari personelimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı, 2020-2021 akademik yılı güz yarıyılında yapılması planlanan faaliyetlerin istişaresinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile son buldu.