Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Yıldız Teknik Üniversitesini Ziyaret Etti
14 Eylül 2020, Pazartesi
Rektör Savaş, Yıldız Teknik Üniversitesini Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında eğitim, bilim, teknoloji, araştırma geliştirme çalışmaları ve projeler hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Rektör Savaş, üniversiteler arasında işbirliklerinin önemli olduğunu belirterek Yıldız Teknik Üniversitesi ile ortak çalışma alanlarına yönelik fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katma değer yaratmaya yönelik tüm projelerde Uşak Üniversitesi ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.