Ana Sayfa / Haberler / Kalite Çalışmalarında Katkısı Olan Personele Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
1 Temmuz 2020, Çarşamba
Kalite Çalışmalarında Katkısı Olan Personele Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi “Yükseköğretim Hizmetleri” ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecinin başarıyla gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan Kalite Koordinatörlüğünü makamında kabul etti.

Rektör Yardımcısı Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Metin Gümüş, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Aydın, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Kenan Gökçe, Üyeler Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Karabacak, Dr. Öğr. Üyesi Serpil Ünal Karaçam, Arş. Gör. Dr. Betül Hayrullahoğlu, Arş. Gör. Dr. Osman Tüzün, Arş. Gör. Emre Şakar, Öğr. Gör. Üzeyir Fidan, Öğr. Gör. Barış Sardoğan, Öğr. Gör. Muazzez Çakır Aydın, Tuğba Boz, İnan Aktaş, Şef Faruk Babakardeş ve Şef Nüket Sevcan Yörük’e teşekkür belgelerini takdim eden Rektör Savaş, “Rekabetin hızla arttığı bir dönemde öncü ve tercih edilebilir olmak için, üniversite olarak her yönden kalitemizi artırmak için çalışıyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmemizde  Kalite Koordinatörlüğümüz başta olmak üzere üniversitemiz personelinin yaptığı özverili çalışmalar, üniversitemize kalite değerlendirmesinde başarıyı getirdi.” dedi.