Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Sağlık Bakan Yardımcısı Güven’i Ziyaret Etti
1 Temmuz 2020, Çarşamba
Rektör Savaş, Sağlık Bakan Yardımcısı Güven’i Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı ile Uşak Üniversitesi Rektörlüğü arasında Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Tıp Fakültesi ile birlikte kullanılmasına ilişkin imzalanan protokol kapsamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişi gerçekleşti. Rektör Savaş, şehrin ve ülkenin gelişimine katma değer sağlayacak çalışmalar ve projeler hakkında Bakan Yardımcısı Güven’e bilgi vererek, Kovid-19 Pandemisi sürecinde Uşak Üniversitesi’nin aldığı tedbirleri ve önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

Ziyaretin sonunda Rektör Savaş, günün anısına Bakan Yardımcısı Güven’e, el işi seramik vazo hediye etti.