HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İletişim Fakültesinden Sağlık Çalışanlarına Destek
5 Mayıs 2020, Salı
İletişim Fakültesinden Sağlık Çalışanlarına Destek

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Uşak İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlık personelinin Kovid-19’a karşı korunabilmesi amacıyla sürekli giydikleri özel tulumlarını ve üniformalarını yıkayabilmeleri adına, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna çamaşır makinesi ve kurutma makinesi teminine aracı oldu.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla 112 çalışanlarının ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçen İletişim Fakültesi, Uşak ili kurumlarından Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB), Uşak Karma-Deri Organize Sanayi Bölgesi (UOKSB), Uşak Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (UDAŞ) ve e-bebek, TÜBRAG ve Özen Kömür firmaları ile iletişime geçerek, merkezin ihtiyacı olan 11 çamaşır makinesi ve 10 adet kurutma makinesini, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine teslim etti.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş yaptığı açıklamada, “Tüm dünyanın etkilendiği zorlu pandemi sürecinde, gece gündüz vatandaşlarımız için kendini siper eden sağlık çalışanlarımıza maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor. Sağlık çalışanlarına her türlü destek konusunda yardımlarını esirgemeyen kurumlarımıza ve yardım severlere teşekkür ediyoruz.” dedi.