Ana Sayfa / Haberler / İş Yaşamında Cinsiyet Eşitliğine Farklı Bir Bakış
5 Aralık 2019, Perşembe
İş Yaşamında Cinsiyet Eşitliğine Farklı Bir Bakış

Uşak Üniversitesi Muhasebe ve Finans Topluluğu ile Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, “İş Yaşamında Cinsiyet Eşitliği Atölye Uygulaması” adlı etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe konuşmacı olarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Eylem Kaya konuşmacı olarak katıldı. Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T-5 salonunda gerçekleşen etkinlik, iki oturum halinde öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler, atölye uygulaması içinde gerçekleşen oyunlarla iş yaşamında bireysel olmadan birlikte daha güzel işler yapabileceklerinin farkındalığına ulaştı. Etkinlik Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen’in, Doç. Dr. Kaya’ya üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.