Ana Sayfa / Haberler / Kudüs Mihmandarı Bülent Deniz, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı Ziyaret Etti
14 Aralık 2017, Perşembe
Kudüs Mihmandarı Bülent Deniz, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı Ziyaret Etti

Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştirilecek olan “Yüzyıllık İşgalin Adı Kudüs” adlı konferansı vermek üzere üniversitemizde bulunan Kudüs Mihmandarı Bülent Deniz konferans öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kudüs Mihmandarı Bülent Deniz’e üniversitemizde bulundukları ve verecekleri konferans dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kudüs Mihmandarı Bülent Deniz ise Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.