HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri Üniversitemizi Ziyaret Ettiler
25 Ekim 2017, Çarşamba
Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri Üniversitemizi Ziyaret Ettiler

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından oluşturulan değerlendirme takımı ön ziyaretini 3 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirmek üzere üniversitemizi ziyaret ettiler.

Değerlendirme takımında Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Biruni Üniversitesi'nden Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden Doç. Dr. Nuray Keskin ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Sekreteri Elif Karakoç Yazıcı bulunmaktadır.

Değerlendirme takımı ile Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ali Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe, Rektör Danışmanı Okutman Onur Altıntuğ öğle yemeğinde bir araya gelerek tanışma ve değerlendirme sürecine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından Değerlendirme Takımı ile Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile kalite güvencesi hususunda bir toplantı gerçekleştirildi. Değerlendirme takımı üyeleri ve öğretim üyelerimizin bir araya geldiği ve 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında yapacakları saha ziyaretinin de planlandığı toplantıdan sonra yerleşke içerisindeki bazı binalar ziyaret edildi.