HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz PDR Bölümü Öğrencilerinden Kitap Bağışı
12 Aralık 2017, Salı
Üniversitemiz PDR Bölümü Öğrencilerinden Kitap Bağışı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Malkoçoğlu İlkokulu öğrencilerine kitap dağıttılar.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümü 4. sınıf öğrencileri, topluma hizmet dersi kapsamında PDR Yrd. Doç. Dr. Hafız Bek ile birlikte Uşak Malkoçoğlu İlkokulu’nun eğitim araçlarına ihtiyacı olan öğrencilerine  destek olmak amacıyla okulda bulunan her şubeye kitap setleri hediye ettiler.

Gerçekleşen etkinliğe Malkoçoğlu İlkokulu Müdürü Özgür Baysal, Okul Müdür Yardımcısı Cevdet Korkmaz, Okul Rehberlik Öğretmeni Betül Batılı, Uşak Üniversitesi PDR Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd Doç. Hafız Bek ve PDR Bölümü öğrencileri Rabia Aydemir, Büşra Yaman, Nazife Yaramaz, Rukiye Karataş, Emine Çırak ve Burhan Öngör katıldı.

Uşak Malkoçoğlu İlkokulu Müdürü Özgür Baysal yaptığı açıklamada; “Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Hafız Bek’i ve PDR Bölümü son sınıf öğrencilerini, bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin merakla kitapları incelemesi, içlerinde ki okuma sevgisinin dışarıya yansıması, görülmeye değer bir duygu. Okulum adına herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.


Üniversitemiz PDR Bölümü öğrencileri ise yaptıkları açıklamada; “Uşak İlinde, desteğe ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz Uşak Malkoçoğlu İlkokuluna, bölüm arkadaşlarımız ve bölüm hocamızla beraber yardımda bulunmak istedik. Bu doğrultuda Malkoçoğlu İlkokuluna, ilköğretim düzeyinde her şubeye, okuma kitabı hediye ettik. Amacımız ise buradaki öğrencilerin, topluma yararlı bir birey olarak kazandırılması ve erken yaşta okuma alışkanlığı edinmelerini sağlamak. Bunu da bölüm arkadaşlarımızla beraber başarabilirsek, ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandılar.