Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Arzu Erdinç Ertürk “Toplumda Sosyal Güvenliğin Önemi ve Yeri" Konulu Konferans Verdi
8 Aralık 2017, Cuma

Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Arzu Erdinç Ertürk, 5 Aralık 2017 tarihinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Latife Hanım Kız Yurdu'nda "Toplumda Sosyal Güvenliğin Önemi ve Yeri" konulu bir konferans verdi.

Konferans da sosyal güvenlik kavramı üzerinde durularak, sosyal güvenliğin önemi, amacı, fonksiyonları ve ilgili kavramlarla bağlantısından bahsedildi. Ayrıca konferansta sosyal güvenlik hakkının önemi de ifade edilerek, sosyal güvenlik bilincine vurgu yapıldı.