Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, Valimiz Salim Demir’e İade-i Ziyarette Bulundular
8 Aralık 2017, Cuma
Rektörümüz, Valimiz Salim Demir’e İade-i Ziyarette Bulundular

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, iade-i ziyaret kapsamında Vali Salim Demir’i makamında ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ömer Karahan katıldı.

Vali Salim Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Uşak Üniversitesi Rektörü olarak amacının üniversiteyi yukarılara taşıyacak tüm çalışmaları kurumlar arası işbirliği ve gönül birliği ile gerçekleştirmek olduğunu söyleyerek “Sayın Valimiz Salim Demir’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.