Ana Sayfa / Haberler / Öğrenci Konsey Başkanlığı Gezi Programlarına Devam Ediyor
25 Ekim 2017, Çarşamba
Öğrenci Konsey Başkanlığı Gezi Programlarına Devam Ediyor

Uşak Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı, öğrencilerimizin teknik, kültürel ve tarihi olarak kendilerini geliştirmeleri noktasında gerçekleştirdiği gezilere devam ediyor.

Geçen dönem Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından organize edilen ve İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin katıldığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) genel merkezi ve müzesini ziyareti gerçekleştirildi. Bu dönem ise Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından, çoğunluğu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan öğrenci grubu ile Konya'da kültürel ve tarihi bir gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Konya’da, Mevlana Müzesi, Meram Bağları, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve bilim merkezini gezerek Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın gösterisini izleme fırsatı yakaladılar. Öğrenci Konsey Başkanlığı bu tür geziler yapmaya devam edeceklerini söyleyerek aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarını takip ederek gezi ve etkinliklerden haberdar olunabileceğini belirttiler.

Facebook/Twitter/ınstagram: usakkonsey takip ederek gezi ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz..

ogrenci.konseyi@usak.edu.tr