Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimleri Başladı
11 Ekim 2018, Perşembe
Üniversitemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimleri Başladı

Üniversitemizde, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi başladı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, iki gün sürecek olan eğitimin faydalı geçmesini temenni ederek kalite ile ilgili eğitimlerin dönem dönem verilmeye devam edileceğini söyledi. Kalitenin üniversiteler için çok önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Savaş, kurumsallaşmanın ve dünya standartlarını yakalamanın en önemli şartlarından birinin kalite oluğunu belirtti. YÖK’ün kalite ile ilgili ciddi bir çalışma içinde olduğunu aktaran Prof. Dr. Savaş “Uşak Üniversitesi olarak tüm konularda akredite olmak ve başkalarının yapamadığını yaparak öne geçmek için kalite çalışmalarına hız verdik. Biz bu yolda yürümek konusunda kararlıyız. Herkese başarılar diliyorum.”dedi.

ISO 9001:2015 Kalite Standartları Eğitimi, İSO Kalite Çevre Başdenetçisi Kazım Ünal tarafından iki gün boyunca Uşak Üniversitesi akademik ve idari personeline verilmeye devam edecek.