Ana Sayfa / Haberler / Kalite Koordinatörlüğümüz Çalışmalarına Devam Ediyor
28 Kasım 2017, Salı
Kalite Koordinatörlüğümüz Çalışmalarına Devam Ediyor

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, toplantılarına 23 Kasım 2017 tarihinde Personel Daire Başkanlığı, 24 Kasım 2017 tarihinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ve 27 Kasım 2017 tarihinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlıkları ile devam etti.

Toplantılara Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, Rektör Danışmanı Onur Altıntuğ, Kalite Koordinatörlüğü Danışmanları Dr. Burcu Bursalı, Öğr. Gör. Şahser Güven ile Av. Zakire Bayraktar Düzgün, Personel Daire Başkan Vekili Nuray Aydilek, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ali Ercan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Himmet Kaya ve ilgili daire başkanlıklarının personeli katıldı.

Toplantılarda birim personellerine “Personel Memnuniyet” anketi yapıldı. Ayrıca ilgili daire başkanlıklarının kalite faaliyetleri hakkında görüş alış verişi yapılarak sorunlar dinlendi.

C:\Users\BASIN\Desktop\haber olacak fotolar\p1.JPG

C:\Users\BASIN\Desktop\haber olacak fotolar\i1.JPG