Ana Sayfa / Haberler / Prof. Dr. Murat Kasımoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Koçak, Rektörümüzü Ziyaret Etti
31 Ağustos 2018, Cuma

İstanbul Ticaret Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Kasımoğlu ile Genel Sekreter Yrd. Ömer Faruk Güngördü ve Nişantaşı Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Koçak, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Ekrem Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Ömer Kasımoğlu, Ömer Faruk Güngördü ve Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Koçak ise başta Rektörümüz olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline çalışmalarında başarılar dilediler.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrası Prof. Dr. Ekrem Savaş ve konukları, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsünü, Uşak Ulubey Kanyonu Cam Teras ile Blaundus Antik Kentini gezdiler.