HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz MÜSİAD 99. Genel Kurulu’na Ev Sahipliği Yaptı
21 Temmuz 2018, Cumartesi
Üniversitemiz MÜSİAD 99. Genel Kurulu’na Ev Sahipliği Yaptı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 99. Genel Kurulu üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, genel kurul öncesi Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarete Vali Salim Demir, MÜSİAD Uşak Şubesi Başkanı Nuri Aslan ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Genel Başkan Kaan, MÜSİAD’ın 99. Genel Kurulunu, Uşak Üniversitesi’nde gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ev sahipliğinden dolayı Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür etti. Üniversite-sanayi işbirliğinin ülke kalkınmasındaki rolüne dikkat çeken Abdurrahman Kaan, Uşak’ın ve Uşak Üniversitesi’nin konuyla ilgili potansiyelinin olduğunu ve MÜSİAD olarak her zaman işbirliği içinde olduklarını söyledi. Abdurrahman Kaan, tüm Uşak Üniversitesi personeline çalışmalarında başarılar dileyerek, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a plaket verdi.

Prof. Dr. Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tarz etkinliklerin bölgesel önem arz ettiğini ve sayısının arttırılacağını söyledi. Üniversite-sanayi işbirliği açısından, göreve geldikleri günden beri önemli bir mesafe kaydettiklerini dile getiren Prof. Dr. Ekrem Savaş, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a ziyaretlerinden dolayı üniversitemizin plaketini takdim etti.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. Ekrem Savaş, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, MÜSİAD 99. Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı.