Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Yeni Yapılanmaya Gidiyor.
29 Mayıs 2018, Salı
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Yeni Yapılanmaya Gidiyor.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, 22 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz kalite çalışmalarından sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Gümüş başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Gümüş, Kalite Koordinatörlüğü olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve bu yapılanmada çalışmaların Prof. Dr. Mehmet Sonugelen tarafından yürütülmeye devam edileceğini, akademik ve idari olacak bu yapılanmada koordinatör yardımcılarının da görevlendirileceğini ifade etmiştir.

Yeni düzenlemeyle oluşturulan ekip ile birlikte kalite çalışmalarının daha hız kazanacağını ifade eden Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ, bu çalışmaların üniversitenin geleceği adına önemli olduğunu ve üniversitenin tercih edilebilirliğinin artacağını belirtmiştir.