Ana Sayfa / Haberler / Medical Park Uşak Hastanesinden Rektörümüze Ziyaret
23 Mayıs 2018, Çarşamba
Medical Park Uşak Hastanesinden Rektörümüze Ziyaret

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcıları Osman Bağcı, Uğur Mirza ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Arif Duran, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Osman Bağcı, Uğur Mirza ve Arif Duran, Uşak Üniversitesi ile sağlık alanında bilimsel çalışmalar, ortak projeler ve etkinlikler yapmak istediklerini dile getirdiler. Heyet, başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm üniversite personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Savaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite-şehir bütünleşmesi ve bilimsel çalışmalar açısından bu tür işbirliklerinin önemli olduğunu söyleyerek Medical Park Uşak Hastanesi personeline çalışmalarında başarılar diledi.