Ana Sayfa / Haberler / AB ve Uluslararası İlişkiler Ofisi İspanya Erasmus+ Uluslararası Hafta Programına Katıldı
21 Mayıs 2018, Pazartesi

Uşak Üniversitesi AB ve Uluslararası İlişkiler Ofisi, İspanya’da Huelva Üniversitesi tarafından 22-27 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Erasmus+ Uluslararası Hafta programına katılarak üniversitemizi tanıttı.

İngiltere, ABD, Güney Afrika, Namibya, Cezayir, Bosna Hersek, Ukrayna, Romanya, Kazakistan, Rusya Filipinler ve Portekiz ülkelerinin katılım sağlandığı toplantıda, Öğr. Gör. Gaye Kuru, üniversitemizi temsil etti. Programda uluslararası ulaşma stratejileri paneli, çalıştay ve workshopların gerçekleştirildiğini aktaran  Öğr. Gör. Kuru, Uşak Üniversitesi’nin şu an için 80’den fazla yurt dışı üniversite ile anlaşmasının olduğunu ve Erasmus+ Uluslararası Hafta programında uluslararası işbirliklerini artıracak temaslarda bulunulduğunu söyledi.