Ana Sayfa / Haberler / Afrin Kahramanlarına Saygı Bisiklet Sürüşü Etkinliği
17 Mayıs 2018, Perşembe
Afrin Kahramanlarına Saygı Bisiklet Sürüşü Etkinliği

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu ve Uşak Belediyesi işbirliği ile 13 Mayıs tarihinde Afrin Kahramanlarına Saygı Bisiklet Sürüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Uşak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, Afrin şehitlerinin isimleri öğrenciler tarafından tek tek anıldı. Uşak Belediyesi tarafından okutulan Kuran Tilâveti ile devam eden etkinlikte, şehitler için halka lokma dağıtıldı. Fatih Caddesi’nden başlayıp, şehir merkezinde 2 tur devam eden bisiklet sürüşü, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda sona erdi.

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sevgi Tatar gözetiminde ve topluluk başkanı Durmuş Ali Şirin organizesinde gerçekleştirilen anlamlı etkinliğe katılım yoğundu.