HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Zanaattan Sanata – II Sergisi Gerçekleştirildi
15 Mayıs 2018, Salı
Zanaattan Sanata – II Sergisi Gerçekleştirildi

Zanaatkâr olarak üretilen ve sanat eseri gibi özenilerek çalışılan imalat ve tekstil ürünlerinin sergilendiği ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Zanaattan Sanata Sergisi yoğun ilgi gördü.

Uşak Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin hazırladığı ürünlerle 59 kişinin katıldığı Zanaattan Sanata – II sergisi 9-11 Mayıs tarihleri arasında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binasında gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz, Uşak Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Sergi Düzenleme Kurulu adına açılış konuşmasını yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Grv. Gökhan Yıldırım, sergiye kısa sürede katılımcıların yoğun ilgi gösterdiğini ve bundan memnun olduklarını bir sonraki yıl Zanaattan Sanata sergisini tüm Türkiye Üniversitelerinin katılımına açmayı planladıklarını söyledi.

Yoğun ilgi gören ve 11 Mayıs tarihine kadar açık kalan sergiyi YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, üniversite akademisyenleri ve öğrencileri, Uşak Nar Tanem Anaokulu ve Uşak Tırtıl Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi.