Ana Sayfa / Haberler / Banaz MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
15 Mayıs 2018, Salı
Banaz MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu’nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 11 Mayıs tarihinde Banaz 31 Ağustos Spor Salonunda yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamı İrfan Demiröz, Banaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya, davetliler, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun olan öğrenciler adına Özgür Dinç bir konuşma yaparak önemli bir okuldan mezun olmanın heyecanı içinde olduklarını söyleyerek kendilerini yetiştiren öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Banaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya’nın açılış konuşmasının ardından, Banaz Kaymakamı İrfan Demiröz törene katılanlara ve mezun olacak öğrencilere hitap etti. İrfan Demiröz mezun olan öğrencileri kutlayarak gelecek yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.

Tören, Banaz MYO birincisi Emre Kumru’nun okul kütüğüne isim çakmasının ardından diplomaların takdimi ve öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.