HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
13 Mayıs 2018, Pazar
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’nde, 13 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını 2017-2018 Dönemi Fakülte birincisi Ali Öztürk gerçekleştirdi. Öztürk, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Sadiye Tutsak, mezun öğrencilere gelecek yaşamlarından başarılar dileyerek, ‘’Bugüne kadar her türlü fedakarlığı göğüsleyerek sizleri yetiştiren ailelerinizi ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Ülkemiz ve milletimiz adına başarılı çalışmalar yapacağınızı biliyorum. Uşak Üniversitesi kimliğini gururla taşıyınız.”dedi. Prof. Dr. Sadiye Tutsak tüm annelerin anneler gününü kutlayarak öğrencilerin bugün annelerine, ailelerine en güzel hediyeyi verdiklerini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru ise Uşak Üniversitesi’nin genç ve dinamik bir yerleşke olduğunu söyleyerek “Bu anlamlı günde mutluluğumuza ortak oldunuz. Öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim.’’ dedi. Prof. Dr. Adem Duru, tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, gelecek yaşamlarında öğrencilere başarılar diledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 750 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, Halk Oyunu Ekibinin gösterisinin ardından diplomaların verilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.