Ana Sayfa / Haberler / Adalet MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2018, Cumartesi
Adalet MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO)  2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde, 11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Köroğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Müdür Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Köroğlu mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak öğrencilere başarılar diledi.

Adalet Meslek Yüksekokulu 2017 Akademik Yılı birincisi Necla Yaman Turan ve 2018 Akademik Yılı birincisi Raziye Akarca birer konuşma yaparak ailelerine ve hocalarına teşekkür ettiler.

Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nda 95 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadı. Tören şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisinin ardından diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.