Ana Sayfa / Haberler / Karahallı MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
11 Mayıs 2018, Cuma
Karahallı MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Karahallı Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 10 Mayıs 2018 tarihinde Karahallı İlçe Kültür Merkezinde  yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, Karahallı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sibel Özafşarlıoğlu Sakallı, davetlilier, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Karahallı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sibel Özafşarlıoğlu Sakallı yaptı.

İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu ve öğrenci Tuğba Coşkun’un konuşmalarının ardından, öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Tören müzik dinletisi ve lokma ikramının ardından öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.