HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Özel Gereksinimli Öğrencilerimiz ve Özel Eğitim Topluluğuyla Bir Araya Geldi
10 Mayıs 2018, Perşembe
Rektörümüz Özel Gereksinimli Öğrencilerimiz ve Özel Eğitim Topluluğuyla Bir Araya Geldi

10-16 Mayıs Engelliler Farkındalık Haftası kapsamında Engelli Birim Koordinatörlüğü ve Özel Eğitim Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemizde öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilerimiz ve Özel Eğitim Topluluğuna üye öğrencilerimizle bahar kahvaltısı etkinliğinde bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi olarak 'engelsiz üniversite' hedefi için her türlü çalışmayı gerçekleştireceklerini söyleyen Rektör Savaş özel gereksinimlilerin ihtiyaçlarına cevap vermenin toplumun temel görevlerinden biri olduğunu belirtti.  

                                                                                                              

Uşak Üniversitesi'nde öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilerin ve görev yapan özel gereksinimli personelin görüş, öneri ve şikayetlerini dikkate aldıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ''Her konuda görüş, öneri ve yönlendirmelerinizi bizimle paylaşın. Rektörlük kapımız daima açık, engelsiz üniversite olma hedefimizi sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Sizler büyük işler başarıyorsunuz ve başarmaya devam edeceksiniz. 10-16 Mayıs Engelliler Farkındalık Haftasında yapılacak etkinliklerin farkındalık yaratmak adına önemli olduğunu düşünüyorum. Özel gereksinimli olsun ya da olmasın mühim olan insan olabilmektir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi

Toplantı, katılımcıların görüş, öneri ve şikayetlerinin dinlenmesi ve sorularının cevaplanmasının ardından ÖSYM biriminden Ramazan Akkaya’nın öğrencilerimizi e-kpss hakkında bilgilendirmesiyle son buldu.

Toplantıda Engelli Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şule Güçyeter, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı, Özel Eğitim Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. M. Sait Baran, Arş. Gör. Ahmet Göncü, Engelli Birimi Bilgisayar İşletmeni Murat Sağlam da yer aldı.

fotoğraflar için tıklayınız